Byggevarehus i butikk og på nett!
1

Handlevognen

Produkter (1)

  Sum:
  Frakt:
  discount
  Totalsum:
  Herav mva:

  Lag ditt eget fototapet

  Fototapet på veggene gir et unikt utseende og gjenspeile hvem du er. Din stil, dine interesser, dine ferier og dine minner.

   

  Alt du trenger er et digitalt bilde. Det er uendelig med muligheter når det gjelder å lage sitt eget tapet. Finn frem gamle brev, vakre blonder, plateomslag eller barnetegninger. Eller hva med et bilde fra en uforglemmelig ferie? 

  God kvalitet er viktig

  Tommelfingerregelen er at jo bedre oppløsning bildet ditt har, desto bedre og mer detaljert blir resultatet på veggen. Dersom du ikke har noe personlig du vil lage tapet av, kan du velge fra et stort utvalg av ferdige fototapeter. Du kan bestille fototapet hos MAXBO, eller direkte hos leverandøren Mr Perswall.

   

  Enkelt å monter

  Fototapet kjøpt hos MAXBO er enkelt å sette opp. Tapetene er laget av et fibermateriale som gjør tapetseringen til en lek, de kalles ikke Easy-Up-tapeter uten grunn! Du påfører bare lim rett på veggen, sjekker at mønsteret stemmer og plasserer lengdene kant i kant. Det spesielle med disse tapetene er tekstilfibrene i papirmassen. De gjør tapetlengdene enkle å jobbe med og like slitesterke som pengesedler – de er faktisk laget av det samme fibermaterialet. Fibrene i tapetet slipper gjennom fukt og lar veggene puste. Dette betyr at eventuelle fuktige flekker på tapetet vil forsvinne innen cirka 24 timer etter tapetseringen, så snart tapetet har tørket.

  De kalles ikke Easy-Up-tapeter uten grunn! Du påfører bare lim rett på veggen, sjekker at mønsteret stemmer og plasserer lengdene kant i kant

  Gratis tapetprøve


  Det er bare å sette i gang og lage tapeter ingen andre har maken til. Er du usikker på om bildet ditt egner seg på veggen kan du bestille en tapetprøve. Hos Mr Perswall er prøver fra deres faste kolleksjoner gratis, og du betaler kr 120 for en prøve av ditt eget bilde. Da får du også sett kvaliteten på fotopapiret.

   

  Se alle tapetkategoriene du kan velge mellom.

  Vennligst vent