– klart du kan

Finn din butikk

For lagerstatus og åpningstider

Handlevognen

Produkter (1)

 • Produkter
 • Pris per enhet
 • Antall
 • Enhet
 • Pris inkl. mva
  Sum:
  Frakt:
  discount
  Totalsum:
  Herav mva:

  Marbodal Modern

  Modern er for deg som mener at "less is more". Med enkle løsninger, stramme linjer og skandinaviske materialer har Marbodal skapt en tidsriktig og moderne kjøkkenserie. Er du en av dem som sverger til rene flater uten for mange duppeditter? Arkitekt Plus-serien har dører med gripelist, så du slipper unna håndtak og knotter.

  Arkitekt Plus

  Arkitekt Plus-serien byr på klassisk og stilfull design. Her kan du velge mellom slette fronter med runde kanter, eller praktiske sjalusiskap og lekre vitrineskap til å vise frem de fineste glassene. Kjøkkenøy, barløsning, foring opp til taket og materialer inspirert av arktisk natur - valget er ditt!

   

  Foto viser følgende modeller: Arkitekt Plus hvit, kritthvit, lingrønn og svartbeiset

  Brickø Hvit

  Brickø er en modell i nyskapende design. Med Brickø får du et retroinspirert kjøkken som byr på mange personlige innredningsmuligheter. Her har du også mulighet til et smart veggsystem over kjøkkenbenken med oppheng, el-uttak, usb og nettbrett, samt braketter til kjøkkenredskaper.

  Ekerø 

  Ekerø er en hihtech-inspirert kjøkkeninnredning med urbane utstyrsdetaljer. Veggskap i ulik høyde, innfelt LED-lys, avtrekkshette midt i rommet, opphengsdetaljer i stål og rustfrie benkeplater er bare noen av tilbehøret du kan krydre ditt kjøkken med. 

   

  Foto viser følgende modeller: Ekerø bjørk og svartbeis

  Form Hvit

  Form er en populær og prisgunstig modell som åpner opp for et kjøkken med mye rom og luft. Stilren innredningsløsning med store skuffer og skapvolum løser det de aller fleste sliter med på et kjøkken - plassmangel.

  Ljusterø

  Er du på jakt etter et kjøkken med et diskret og dempet uttrykk er Ljusterø riktig valg. Den nette og renskårede designen skaper en moderne og nærmest grafisk linjeføring. Frontene er slette og renholdsvennlige i en slitesterk høyttrykkslaminat.

  Malevik

  Prisgunstig modell i MFC. Fronter i ulik tykkelse (16 og 19 mm) og med ulikt strukturmønster. Dette kjøkkenet innbyr til å bygge volumkjøkken som inneholder store, romslige innredninger uten å virke ruvende. 

   

  Foto viser følgende modeller: Malevik lys alm og mørk alm

  Viken

  Vinga Mørkegrå

  Vollo Høyglans

  Vennligst vent