– klart du kan

Finn din butikk

For lagerstatus og åpningstider

Handlevognen

Produkter (1)

 • Produkter
 • Pris per enhet
 • Antall
 • Enhet
 • Pris inkl. mva
  Sum:
  Frakt:
  discount
  Totalsum:
  Herav mva:

  Marbodal Cottage

  Kjøkkenserien Cottage fra Marbodal har fokus på håndverk og snekkeri, og henter inspirasjon fra landet og naturen. Ønsker du et rustikk og hyggelig kjøkken er Cottage rett for deg.

  Form Eik

  Form Eik passer like godt i leiligheten eller byvillaen, som på hytta. Fronter i eik med massiv ramme og finerte speil byr på tradisjonspreg med stil. Et kjøkken som egner seg godt i kombinasjon med røffe materialer.

   

  Form Kritthvit

  Form Kritthvit er utviklet for at du skal få et kjøkken med plassbygd preg. Innenforliggende skuffer og skapdører, og sokkellist som flukter med frontene skaper følelsen av årgangskjøkken. Du setter selv prikken over i'en med detaljer som knotter og annet kjøkkenutstyr.

   

  Form Lys Grå

  Ønsker du en åpen og innbydende kjøkkenløsning? Form Eik Grå har en smart planløsning der alt er innen rekkevidde. Hjørnespisskammeret rommer det meste, og det er rikelig med oppbevaring i både skuffer og skap. Belyste overskap skaper en lun atmosfære.

   

  Lindø Eik

  Lindø Eik har et tidløst, innbydende og stilrent design som er lett å tilpasse de fleste boligtyper. Smart barløsning bidrar til et praktisk og kompakt kjøkkenrom med god arbeidsflyt.

   

  Lindø Hvit

  Lindø Hvit legger vekt på tradisjonsdetaljer som fremtrukket sokkel, klassiske pyntelister og vitrinedører med flettet fylling. Stilen er landlig med en følelse av urban luksus.

   

  Lindø Lingrønn

  Lindø Lingrønn er et elegant herregårdskjøkken med årgangslook. Lindø har profilerte fronter i speildesign og vitrinedører i valgfri utførelse. Inntrukket sokkel og utenpåliggende fronter skaper likevel en presis og mer moderne linjeføring.

  Vennligst vent