– klart du kan

Finn din butikk

For lagerstatus og åpningstider

Handlevognen

Produkter (1)

 • Produkter
 • Pris per enhet
 • Antall
 • Enhet
 • Pris inkl. mva
  Sum:
  Frakt:
  discount
  Totalsum:
  Herav mva:

  Marbodal Classic

  Classic fra Marbodal er en tidløs kjøkkenserie som passer alle aldersgrupper, og som blir vakrere med årene. Nøye gjennomtenkte farge- og materialvalg hjelper til å skape et kjøkken som lever.

  Arkitekt Plus Lys Grå

  Arkitekt Plus er et herlig retrokjøkken med en tidsriktig planløsning. Med romslige skuffer og rikelig med skapplass, supplert med alle nåtidens moderne funksjoner, kan du ikke ønske mer av et kjøkken. Arkitekt Plus gir også mulighet for barløsning for de som har areal nok til dette.

  Ekerø Hvit

  Er du på let etter et kjøkken med mye oppbevaringsplass, dype skuffer og innvendig belysning? Ekerø byr på spennende løsninger på utstyrssiden. Mulighet for skråstilt hjørneløsning med nedfelt koketopp gir et kjøkken som er både funskjonelt og trivelig.

  Toro2 Hvit/Eik og Arkitekt plus Eik

  Kombiner det beste fra to verdener og få et kjøkken med full effekt! Klassisk design med rikelig oppbevaringsplass og sjenerøse arbeidsflater, i tillegg til valg av tilbehør som binder kjøkkenet visuelt godt sammen. Dette oppsettet er en kombinasjon av Arkitekt Plusss Eik med kjøkkenbenk Toro2 i hvitt laminat med eikekant.

  Øland Hvit

  Gjenskap gammeldags kjøkkensjarm i moderne utgave med Øland. Dette kjøkkenet kan kombineres med familiens hobbyhjørne, hjemmekontor, sykrok eller leksepult. Øland har sporfreste fronter som fint kan kombineres med antikk-knotter og annet tradisjonsdesign.

  Vennligst vent