Byggevarer i butikk og på nett!
1

Handlevogn

Produkter (1)

  Bestillingsverdi:
  discount
  Frakt:
  Totalsum:
  Herav mva:

  Har du en rabattkode? Den kan du legge til i kassen

  gå tilbake

  Harmonikjøkken

  Harmonikjøkken er et kvalitetskjøkken fra Maxbo med markedets enkleste montering. Kjøkkenet er miljømerket og samtlige 15 fronter er Svanemerket. Frontene strekker seg fra det rene, moderne til klassisk eik, og to av de mest solgte frontene (Kvadrat hvit matt/ Trend hvit) kan leveres i løpet av kun tre dager!

  Disse Maxbo-varehusene forhandler kjøkken.

  Les mer om de ulike kjøkkenmmodellene under.

   

  Kvadrat mørk grå matt

  Kvadrat mørk grå er en stilren og minimalistisk front. Den dype gråtonen er lun og behagelig, og akkurat passe nøytral slik at den ikke tar bort fokus fra resten av interiøret.

   

  Kvadrat hvit høyglans

  Er du ute etter et lyst, åpent og luftig uttrykk på kjøkkenet? Kvadrat hvit høyglans reflekterer det skandinaviske hjem, og den blanke flaten reflekterer lyset spesielt godt. Overflatene er enkle å rengjøre og ved valg av en mørk benkeplate (som illustrert) gir det en spennende kontrast i et lyst miljø.

   

  Bygg ditt eget vaskerom med Kvadrat kjøkkenmoduler

  Med Kvadrat hvit høyglans har du også muligheten til å bygge deg et lyst, fresht og ikke minst funksjonelt oppbevarings- og vaskerom. Kombiner skap med og uten fronter, for å skape et mer levende og personlig uttrykk.

  Kvadrat hvit matt

  Kvadrat hvit matt er vår bestselgende front som passer til de fleste interiører enten det er snakk om minimalistiske, fargerike eller klassiske kjøkken. Kvadrat hvit matt er et rimelig og fleksibelt kjøkken som passer til alle hjem. Dette kjøkkenet kan leveres fra Maxbos sentrallager på tre dager.

   

  Bygg barnets soverom med Kvadrat kjøkkenmoduler

  Med Kvadrat hvit matt har du også muligheten til å bygge soverommet til poden. Fleksibiliteten som ligger i frontene gir mulighet til å endre uttrykket i rommet til det uendelige. Valg av tilbehør gjør at du også har frihet til å leke med farger. Spør våre kjøkkenkonsulenter, så hjelper de deg mer enn gjerne å tegne det du har lyst på!

   

   

  Kilesand hvit

  Kilesand er en elegant og funksjonell front med rene linjer. Myke og avrundede former skaper et mykt og behagelig uttrykk. Kilesand gir også mulighet for en løsrevet barbenk for ekstra benkeplass eller for å skape et sosialt samlingspunkt på kjøkkenet.

   

   

  Bygg et vaskerom med store arbeidsflater

  Kilesand skaper en stilren karakter i et funksjonelt og praktisk miljø. Med disse frontene kan du bygge et vaskerom i vinkel med store arbeidsflater og mye skapplass.

  Trend hvit

  Trend hvit, en av våre bestselgere, er et litt mer tradisjonelt kjøkken. Speilfront og valg av tilbehør er med på å forme uttrykket på dette kjøkkenet. Kjøkkenøy og sittebenk gjør Trend hvit til et spennende kjøkkenalternativ, som både er funksjonelt og sosialt. Trend hvit kan leveres på tre dager!

   

  Trend eik

  Trend eik har heltrerammer og finert speil som er med på å gi en tradisjonell undertone. Kjøkkenet med massive eikefronter er en av våre bestselgende frontserier, hvor valg av tilbehør vil være med på å forme uttrykket du selv ønsker å ha på ditt kjøkken.

   

  Natur lys alm

  Natur lys alm gir mulighet for å bygge et volumkjøkken med store, romslige innredninger, uten å virke ruvende. Natur er et prisgunstig valg i 16 mm MFC med liggende tremønster. Kjøkkenet gir mulighet for innebygd stekeovnsseksjon i høyskap, som vist til høyre i bildet.

   

  Nordisk hvitmalt

  Med Nordisk hvitmalt har du mulighet til å utnytte veggflaten maksimalt. Vegg-til-vegg, gulv-til-tak - Nordisk gir deg begge deler! Dette er et kjøkken som burde innfri spørsmålet om oppbevaringsplass, i tillegg til å ha en komplett benkeløsning med alt innen en armlengdes avstand.

   

  Landlig hvit

  Landlig hvit kommer med rustikke og delikate fronter med frest perlestaffprofil. Dette kjøkkenet passer like godt i en byleilighet som i en fjellstue. Frontene gir et preg av landlige, tradisjonelle fronter, mens de malte flatene trekker frem det rene, moderne fra nåtiden.

   

  Elegant eik

  Elegant eik er et kjøkken hvor valg av benkeplate i stor grad er med på å forme kjøkkenets uttrykk. Frontene i massiv eik er profilerte og behandlet med matt lakk, noe som er med på å gi kjøkkenet et delikat og rolig uttrykk.

   

  Tidløs canvas

  Er du på jakt etter et klassisk, men karakteristisk kjøkken? Tidløs canvas har profilerte fronter med en klassisk profil. Valg av benkeplate kan være med på å gi kjøkkenet en moderne og stram undertone.

   

  Disse Maxbo-varehusene forhandler kjøkken.

   

  Vennligst vent