Byggevarer i butikk og på nett!
1

Handlevogn

Produkter (1)

  Bestillingsverdi:
  discount
  Frakt:
  Totalsum:
  Herav mva:

  Har du en rabattkode? Den kan du legge til i kassen

  gå tilbake

  Skreddersydde tepper

  Ikke bare tilfører det rommet tekstur og farge, et gulvteppe er både støydempende og isolerer for kulde på kjølige dager.

   

  I Maxbos brede utvalg av tepper til inne- og utebruk finner du noe for enhver smak. Bryt opp stilen i ethvert rom med ulike materialer, teksturer og fargekombinasjoner. Vi skreddersyr i henhold til ønsket form og valgfrie mål, uansett om du ønsker det heldekkende eller spesialtilpasset.

  Tepper til ulike rom

  Det finnes tepper til ethvert behov, men det kan lønne seg å gjøre litt research før du går i butikken og handler. Tepper har ulike funksjoner og skal du finne et godt produkt bør du gjøre valg basert på bruksområde, slitestyrke og renhold. Eksempelvis bør et teppe som skal ligge i trappen ha tettere og lavere luv enn et teppe som skal ligge på soverommet. 

  Teppe akvarell lagun sps

  653,70 per m2

  Teppe akvarell tyll sps

  653,70 per m2

  Teppe akvarell hortensia sps

  653,70 per m2

  Teppe akvarell dimblå sps

  653,70 per m2

  Sofateppe

  Et teppe som binder sofagruppen sammen gir et innbydende og lunt inntrykk. Ønsker du å skape harmoni i rommet kan det lønne seg å la teppet gå 60 cm på hver side av sofaen, i tillegg til 15 cm bak sofa, lenestoler og chaiselong. For å bryte opp og skape kontrast i et stort rom, er et rundt teppe ideelt. Teppet bør være såpass stort at det går 20 cm ut fra møblementet.

  Teppe til kjøkkenbord og spisegruppe

  Et teppe under kjøkkenbordet eller spisegruppen er både behagelig for kalde føtter, og kan forhindre riper i parketten når stolene skyves ut og inn. Men vær nøye på å bestille et stort nok teppe, så du unngår at bakbena på stolen havner på utsiden. 

   

  Har du et rundt spisebord kan formen på bordet fremheves ved bruk av et kvadratisk teppe. Mens for en ekslusiv følelse rammer du inn hele spisegruppen i et stort kvadratisk teppe.

  Teppe akvarell pærlemo sps

  653,70 per m2

  Teppe akvarell sand sps

  653,70 per m2

  Teppe akvarell platina sps

  653,70 per m2

  Teppe akvarell lava sps

  653,70 per m2

  Teppe til soverom

  Ingenting er som å rulle ut av sengen og sette bare føtter på et mykt teppe.

  Enten du velger tepper som rammer inn sengen eller kun ønsker matter på hver side, gir det et innbydende inntrykk og en myk start på dagen.

  Vennligst vent