Byggevarehus i butikk og på nett!
1

Handlevognen

Produkter (1)

  Sum:
  Frakt:
  discount
  Totalsum:
  Herav mva:

  Få gulvet til å se nytt ut  - dette kan du gjøre

  Uansett underlag er det ingen tvil om at gulvet utsettes for mye skitt og slitasje. Er du ikke fornøyd med gulvet slik det er i dag, kan du med enkle grep gjøre store forandringer som får gulvet til å se helt nytt ut. Ønsket sluttresultat og grad av beskyttelse avgjør hva slags type behandling du bør velge.

  Gulvolje

  Gulvolje gir gulvet en flott glød og fremhever treets naturlige nyanser. Fordelen med gulvolje er at den kan fargetilsettes i mange nyanser, noe som gir mulighet til store forandringer - med kun enkle grep. Med et oljet gulv er det enklere å flekkreparere småskader enn ved bruk av f.eks. hardvoksolje eller lakk. Gulvet vil føles mykt og behagelig å gå på i ettertid, og ikke minst vil den smussavvisende overflaten være motstandsdyktig mot væske og skitt. Ønsker du en forbedret slitestyrke kan du etterbehandle gulvet med hardvoksolje eller gulvlakk.

   

  NB! Husk at gulvolje ikke skal danne film. All overflødig olje skal fjernes etter 5-10 minutter. Et ferdig oljet gulv skal få et silkematt utseende.

   

  Alle gulv kan fornyes: Denne fargevelgeren viser hvilken behandling som passer ditt gulv

   

  Trestjerner gulvolje klar 2.7l

  849,- per box

  Gulvolje Trestjerner Hvit 2,7L

  929,- per spa

  Hardvoksolje Trestjerner klar 2.7L

  1 399,- per spa

  Hardvoksolje

  Hardvoksolje er en høykvalitets overflatebehandling for heltre- og parkettgulv. Behandlingen gir en matt, slitesterk og vannbestandig overflate som fremhever treets naturlige utseende og struktur. Hardvoksolje kan benyttes som vedlikehold av tidligere hardvoksoljede flater eller kombineres med farget gulvolje, for å oppnå ønsket fargenyanse. Da må gulvet oljes før det påføres et lag med hardvoksolje. På grunn av sin slitestyrke er hardvoksolje perfekt å behandle møbler og benkeplater med.

   

  NB! Til tross for at prisen på hardvoksolje kan virke avskrekkende på noen, er det greit å merke seg pris per m2 sammenlignet med eksempelvis lakk.

   

  Pris: 23 kr. m2 (20 m2 pr. liter)

   

  Forny trappen i samme slengen: Slik monterer du trappefornyer

  Lakk

  Ønsker du minst mulig vedlikehold er lakk løsningen. Lakk er den mest slitesterke behandlingen til gulv, med lengst vedlikeholdsintervall.

   

  Lakk gir deg muligheten til å velge mellom ulike glansgrader. Matt gir et naturtro utseende, og er du ute etter en "usynlig" overflate er matt lakk den aller mest slitesterke løsningen. Matt lakk har oljens utseende og lakkens bruksegenskaper. Silkematt gir gulvet en vakker glans og halvblank får gulvet til å skinne. Vil du ha et gulv som stråler, bør du gå for blank! Hvilken glansgrad du ønsker kommer an på personlig smak og stil i rommet. Lakken danner en tykk film på overflaten, og beskytter treet utenfra.

   

  NB! I kombinasjon med pigmentert gulvolje kan du få en farget overflate. Husk da at du må slipe gulvet til bart treverk før oljing.

   

  Pris: 56 kr. m2 (8 m2 pr. liter)

   

  Gulvlakk Trestjerner gulvmatt 3l

  769,- per spa

  Gulvlakk Trestjerner Silkematt 3L

  729,- per spa

  Gulvlakk Trestjerner Halvblank 3L

  729,- per spa

  Gulvlakk Trestjerner Blank 3L

  729,- per spa

  Gulvmaling

  Maling av gulv er den raskeste veien å gå hvis du ønsker forandring. Gulvmaling kan benyttes på både treverk og betong, og fungerer også bra på laminat og de fleste gulvbelegg. Gulvmaling gir ekstrem vedheft til alle underlag, kan blandes i alle farger og tørker hurtig.

   

  NB! Gulvmaling skal ikke benyttes på nystøpt betong og/eller på fuktige flater. Til belastede gulvflater benyttes epoxy gulvmaling.

  Gulvmaling Trestjerner Hvit 3L

  Fra: 699,- per stk

  Ingenting er som et varmt gulv under bare føtter: Les mer om gulvvarme

  Vennligst vent