Byggevarer i butikk og på nett!
1

Handlevogn

Produkter (1)

  Bestillingsverdi:
  discount
  Frakt:
  Totalsum:
  Herav mva:

  Har du en rabattkode? Den kan du legge til i kassen

  gå tilbake

  Denne robotklipperen gir deg mest for pengene

  Ønsker du deg en perfekt plen, hver eneste dag? Med en robotklipper i hus er du én bekymring mindre i livet. McCulloch ROB R600 gir deg mest, for minst mulig penger.

  Testvinneren fra i fjor har et klippeareal på 600m2, gode terrengegenskaper og et lydnivå på 60Db er dette en budsjettklipper som utfører jobben med glans – også på søndager eller om natten.

  Brukervennlig

  Før roboten kan starte arbeidet sitt, kreves det forarbeid. Og det er ofte her folk lar seg skremme. ROB R600 er lett å stille inn og har et stort og tydelig display som viser valgt innstilling. Programmér tider for ønsket gressklipping og andre individuelle behov. Et ratt for justering av klippehøyden sitter beskyttet under en luke på toppen av klipperen.

   

  Les også: Robotklipperen – din nye bestevenn

  Robotgressklipper ROB R600 McCulloch

  8 190,- per stk

  Stillegående

  Ingenting er mer irriterende enn støy fra naboens gressklipper når du selv har satt deg godt til rette for å nyte en deilig vår- eller sommerdag i solen. Med Db på 60 er denne roboten garantert stillegående, noe som gjør at den fint kan klippe på tidspunkt der det ellers er forbehold om lav eller null støy.

  Gode klippe- og terrengegenskaper

  Med en gjennomtenkt konstruksjon og gode materialvalg gir ROB R600 god stabilitet også i ujevnt terreng. Mye takket være plassering av robotens to av tre hjul, som er plassert foran på klipperen takler den fint helling opp til 25%. Den håndterer også kanter langs grensekabelen på en feilfri måte.

   

  Les også: Så høyt bør gresset være

  Kodebeskyttet med alarm

  Til tross for at roboten fungerer dårlig uten innlagt grensekabel kommer den med PIN-kodebeskyttelse. Så du kan slippe bekymringer om tyveri når du er bortreist. Skulle det likevel komme ubudne gjester er roboten utstyr med en alarm som går av når klipperen løftes av bakken.

  Automatisk lading og kollisjonssensor

  ROB R600 er i gjennomsnitt ute og klipper i 60 minutter annenhver time. Når roboten begynner å gå tom for strøm vender den automatisk hjem til ladestasjonen for å lade opp, før den igjen automatisk starter på klippingen. Ønsker du et annet intervall på klippingen kan dette programmeres uder instillinger. En kollisjonssensor sørger for at du ikke må legge grensekabel rundt alle hindringer – hvis du eksempelvis skulle ha trær i hagen.

  Maxbo tilbyr installasjon av din robotklipper!

  Likt for alle robotklippere er at det må legges en grensekabel rundt det området som ønskes klippet. Dette kan for mange virke som en tidkrevende og uoverkommelig oppgave. Vi tilbyr derfor tre ulike installasjonpakker, avhengig av hvilken klipper du har kjøpt. Les mer om installasjonspakkene her.

   

  Ønsker du å foreta monteringen på egenhånd ligger det mange gode instruksjonvideoer tilgjengelig på nett, som steg for steg viser deg hvordan du best mulig legger grensekabel og installerer klipperen.

   

  Les også: Usikker på om robotgressklipper er noe for deg? Finn klipperen som passer deg!

  Vennligst vent