Byggevarer i butikk og på nett!
1

Handlevogn

Produkter (1)

  Bestillingsverdi:
  discount
  Frakt:
  Totalsum:
  Herav mva:

  Har du en rabattkode? Den kan du legge til i kassen

  gå tilbake

  Kjøpe garasje? Dette må du tenke igjennom

  Det er mange valg å ta når du skal bygge garasje, og det lønner seg å tenke langsiktig. Det meste kan leveres, men disse seks spørsmålene bør du ha tenkt over før du setter i gang.

  1. Hva skal garasjen koste?

  Lag deg et budsjett for hva du har råd til eller ønsker å bruke på garasjen. Spesialtilpassing tilfører som regel ekstrakostnader.

  2. Garasjens formål

  Hva skal garasjen brukes til? En garasje kan være mye mer enn bare tak over hodet for bilen din. Skal du for eksempel ha rom på loftet, bør garasjen være isolert og oppvarmet. Skal du ha plass til én eller to biler? Vil du ha plass til sykler og redskap i garasjen, eller skal dette plasseres i en bod i bakkant av garasjen?

   

  Husk at en garasje skal brukes i mange år, og at behovene kan endre seg underveis. Ta dette med i planleggingen.

   

  Les også: Enkel eller dobbeltport, midtsøyle og vindu? Valg av garasjeport

  3. Type garasje

  Finn den garasjen du har lyst på, eller som passer dine behov. Hos Maxbo kan du velge mellom to standard-modeller (Bonna og Fyllingen) eller få hjelp til å spesialtilpasse din egen garasje.

  4. Billigst er ikke alltid best

  Sjekk om port, dør og vinduer er med i totalprisen, og hva slags kvalitet det er på disse delene. Dette kan ha mye å si for levetiden på garasjen din, og ikke minst fremtidig bruk dersom du skulle ønske å etterisolere. Det kan også være greit å sjekke at leveringstiden på garasjen er etter ønske.

   

  5. Så stort kan du bygge uten å søke

  Du kan bygge frittliggende bygg inntil 50m2 uten å måtte søke kommunen om lov, gitt at visse krav følges.

  Les mer om kravene her.

  6. Tenk langsiktig

  Det er fort gjort å kun tenke på dagens behov når en garasje skal bygges. Men forsøk også å tenke langsiktig, det vil du tjene på. Kan det være hensiktsmessig med et oppholdsrom over garasjen når barna blir større? Eller et kontor til dagene du må jobbe litt hjemmefra? Skal det være plass til trapp innvendig, eller vil du heller bygge en trapp utvendig og ha dør på toppen av trappen?

   

  Det er kanskje ikke behov for isolasjon på nåværende tidspunkt, men vil det bli det på et senere tidspunkt? Dette har nemlig noe å si for hva slags materialer du velger å bygge garasjen i.

  Maxbo Garasje Bonna enkel

  79 000,- per pak

  Maxbo Garasje Fyllingen dobbel

  99 000,- per pak

  Vennligst vent