Byggevarer i butikk og på nett!
1

Handlevogn

Produkter (1)

  Bestillingsverdi:
  discount
  Frakt:
  Totalsum:
  Herav mva:

  Har du en rabattkode? Den kan du legge til i kassen

  gå tilbake

  Vindusglass - forskjellige egenskaper til ulik bruk

  Det finnes mange forskjellige vinduer og vindusglass å velge mellom. De kan leveres med forskjellige egenskaper, og kan kombineres på ulike måter.

  En investering i nye vinduer og vindusglass bør gjøres ordentlig. Vinduene skal vare lenge, og ha flere egenskaper enn lav U-verdi. Under gir vi deg en oversikt.

   

  Les også: Det er en stor energigevinst i å velge ordentlige vinduer

  Vedlikeholdsvennlige vinduer

  Du kan nå få vinduer som nesten ikke trenger annet vedlikehold enn årlig vask og smøring av hengslene. En vanlig variant er et trevindu med aluminiumsbekledning på utsiden. Vinduet blir da vedlikeholdvennlig samtidig som du beholder trevinduet på innsiden.

   

  En annen type er aluminiumsbekledde vinduer med liknende overflate og glans som et trevindu på innsiden.  Du får også vinduer basert på PVC. De er basert på en stålforsterkning inne i plastmaterialet. Her slipper du å male, og de holder seg like fine år etter år. De blir heller ikke påvirket av UV-stråling.

  Støydempende glass

  Bor du ut mot en vei eller er plaget av annen form for støy, kan vindusglass være redningen. MAXBO har et utvalg vindusglass beregnet på ulike typer støy, og du kan finne det som passer akkurat dine behov.

  Soldempende glass

  Store vindusflater kan gjøre huset veldig varmt på sommerstid. Det kan derfor være lurt å installere soldempende vindusglass i vinduet ditt. Soldempende vindusglass senker temperaturen inne, og holder den mer stabil.

   

  Les også: Takvindu som kan kontrolleres elektrisk og stilles inn med forskjellige funksjoner.

   

  Garasjevindu Uldal topphengslet 99x49

  1 790,- per stk

  Persienne Aluminium

  Fra: 135,- per stk

  Vindu Toppsving Uno 1,2 Natre

  Fra: 3 990,- per stk

  Takvindu elektrisk midthengslet 3-lags vedlikeholdsfritt VELUX

  Fra: 9 028,- per stk

  Vindu for flate tak utgang 100x100 vindusdel håndverkerutgang

  9 972,- per stk

  Vindu Uldal toppsving 110x120 uv 1,2 hvit karm 115mm, 2l.glass

  11 357,- per stk

  Selvrensende vindu

  Vinduene dine kan vaske seg selv! UV-strålene bryter ned skitt og smuss og regnet skyller dette vekk. Kommer ikke regnet kan du spyle dine vindusglass med hageslangen.

  Sprosser og ventil i vinduet

  Ønsker du sprosser i vinduet ditt fås disse i forskjellige varianter. Hos MAXBO har vi både gjennomgående, pålimte og løse sprosser. Om du ønsker en ekstra lufteventil til vinduet ditt kan det bestilles ekstra. Husk at lufteventiler er en kilde til varmetap. Har du balansert ventilasjon skal du ikke benytte ventil.

  Sikkerhetsvindu

  Du kan også få vinduer som tåler større påkjenninger. Dette kan være lurt hvis du ønsker økt sikkerhet, men også hvis du har vinduer på bakkeplan som er utsatt for slag eller liknende. Du får også sikkerhetsvinduer som kan motstå brann.

   

  Les også: Husk å bruke spesialmaling når du skal male dør og vindu

  Vennligst vent